Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


XIII. Vár Blues Fesztivál

XIII. Vár Blues Fesztivál

Fellépnek:
Ferenczi György és az első pesti rackák, T-99, A. G. Weinberger Band

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 19. péntek, 20:00

XIII. Vár Blues Fesztivál

Fellépnek:
Ferenczi György és az első pesti rackák
T-99
A. G. Weinberger Band

 

Ferenczi György és az első pesti rackák

A zenekar tagjai:

Ferenczi György – zenekarvezető, harmonika, hegedű, ének
Apáti Ádám – wurlitzer zongora, basszusgitár, ének
Jankó Miklós – cajon, ének
Pintér Zsolt – mandolin, ének
Bizják Gábor – kürt, wurlitzer zongora, ének

A Ferenczi György és az első pesti rackák műsorában összeolvad a magyar kultúra és a rock’n’roll forradalom szeretete. Így fér össze a kalotaszegi hajnali Petőfi és Gérecz verseivel, illetve Hendrix zenéjével, a bluessal. A rendkívül energikus produkció mosolya bearanyozza a velük töltött tartalmas információban és humorban gazdag estét. A produkció számos ponton utal a rock’n’roll forradalom, az amerikai zenei kultúra és a zenekar elképzelésének kapcsolatára.
 

T-99

A zenekar tagjai:

Mischa den Haring – ének, gitár
Martin de Ruiter – ének, dob, ütőhangszerek
Donné la Fontaine – nagybőgő, ritmusgitár

A holland alternatív roots rock trió, a T-99 az európai zenei szcéna legjobbjai közé tartozik már több mint 15 éve. Zenéjükben sajátosan ötvözik a rock and rollt, a bluest, a country zenét, mellyel 1999 óta bejárták egész Európát. A T-99 zenekart három bohém zenész alkotja, akik régi hangszereken játszanak óriási energiával, nagy zeneiséggel és egy hatalmas adag szenvedéllyel, amivel megalkották azt a zenei stílust, amit csak úgy határozhatunk meg, hogy „az a T-99 hangzás”.
„A legizgalmasabb és legújítóbb roots zenekar Hollandiában és messze azon kívül is.” (OOR Magazine)


A. G. Weinberger Band

Közreműködik:

AG Weinberger – gitárok, ének
Hárs Viktor – basszusgitár, nagybőgő, ének
Szabó Zsolt – Hammond, billentyűs hangszerek
Pusztai Csaba – dobok, ütős hangszerek

Bár gyakran blues zenészként, a romániai blues királyaként is emlegetik, AG szerint találóbb a „blueszal rokon” kifejezés. Ennek megfelelően a precíz művész a blues, a világzene és a jazz egyedi és magával ragadó kombinációját hozza magával a színpadra. Zenéjében a legtöbb dalt és szöveget ő maga írta, így ez a személyes kötődés és meggyőződés az üzenetében tovább erősíti a karizmatikus előadást.
Legfrissebb, Reborn című lemeze elnyerte az Év Lemeze 2018 díját Romániában és az Egyesült Államok-beli Roots Music Report 50-es listáján már több hete élvonalbeli helyen van. Koncertjein új esztétikai nyelvezetet és klisémentes zenei ötvözetet kínál közönségének. Tudatosan kerüli a „Hendrix ízű”, riff alapú öncélúság csapdáját. Minden számnak megvan a sajátos hangulata, de mégis egységessé válik a folyamat a közreműködő jazz zenészek sajátos ritmikai és harmóniavilágának köszönhetően.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!