Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Yoko Retro Pótszilveszter / Jászberény- Ifi Ház / Mc Hawer & Tekknő

Yoko Retro Pótszilveszter / Jászberény- Ifi Ház / Mc Hawer & Tekknő

Indítsuk együtt az új évtizedet egy fergeteges Yoko Retro Pótszilveszterrel január 18-án szombaton este Jászberényben az Ifjúsági Házban! Ha Pótszilveszter, akkor érkezzék egy olyan csapat akikkel nagyot mulathatunk!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 18. szombat, 21:00

Yoko Retro Pótszilveszter / Jászberény- Ifi Ház / Mc Hawer & Tekknő

Indítsuk együtt az új évtizedet egy fergeteges Yoko Retro Pótszilveszterrel január 18-án szombaton este Jászberényben az Ifjúsági Házban!

Ha Pótszilveszter, akkor érkezzék egy olyan csapat akikkel nagyot mulathatunk! A színpadon Mc Hawer & Tekknő formáció akik elhozzák kedvenc mulatós slágereinket, hogy igazán szilveszteri hangulatban bulizhassunk!

Az este házigazdája Dj Guba, akinél senki nem ismeri jobban Yoko munkásságát, hiszen az elmúlt két évtizedben több száz buliban szórakoztatták együtt Yoko-val a nagyérdeműt. Így garantáltan a megszokott nagyszerű hangulatra számíthattok.

Kapunyitás: 21:00 - Helyszíni jegyértékesítés kezdete: 20:00 - Korhatár 16+

A helyszínen Büfé és Ruhatár fog üzemelni a jól megszokott mérsékelt árakkal! Továbbá az udvaron Amerikai Hot-Dog árusítás is lesz!

Gyertek és Pótszilveszterezzetek velünk január 18-án szombaton este Jászberényben az Ifjúsági Házban!

Várunk sok szeretettel,
Yoko Retro Team

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció,…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!