Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Yoko Retro Video Disco - Dj Szatmári & Jucus

Yoko Retro Video Disco - Dj Szatmári & Jucus

December 11-én szombaton hatalmas Évzáró Yoko Retro Partyval várunk benneteket Jászberényben az Ifjúsági Házban! Érkezik hozzánk sztárvendégként a Közönségünk nagy kedvence, a Yoko Retro Bulik visszatérő csapata Dj Szatmári és Jucus!

 több

A páros számtalan nagy slágerrel örvendeztetett meg bennünket az elmúlt 2 évtizedben melyek egytől egyig felcsendülnek majd ezen a különleges estén!

Az est házigazdája ezttal is Dj Guba lesz, aki elhozza nektek kedvenc zenéiteket és garantáltan szuper hangulatot varázsol az ifi Ház falai közé!

Kapunyitás: 21:00

A rendezvényre a hatályos Kormányrendelet alapján lehet belépni.

Az italpultokban továbbra is kedvező árakkal kínáljuk kedvenceiteket, továbbá Amerikai Hot-Dog árusítás lesz a megszokott módon!

Szólj Te is a barátoknak és bulizzunk együtt az idei évben utoljára Jászberényben az elmúlt 40 év kedvenc slágereire!

Várunk sok szeretettel,
Yoko Retro Team

Ajánló


A Vági Bence által rendezett előadás az emberiség gyökereit, az ember és anyaföld közötti örök kapcsolatot állítja fókuszba, és jeleníti…

Akadnak olyan különös pillanatok az emberiség történetében, amikor zseni születik. 1905. április 11. ilyen pillanat volt, ezen a napon született…

Napjaink egyik legnépszerűbb tenorja, Andrea Bocelli 2022. október 15-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet!