Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Zenevonat Szuperkoncert az LGT sztárjaival

Zenevonat Szuperkoncert az LGT sztárjaival

Az Abrakazabra zenekar által létrehozott Zenevonat Szuperkoncert produkcióban az LGT két legendás zenésze: Karácsony János és Solti János mellett két fiatal tehetség Veres Mónika “Nika” és Heincz Gábor “Biga” előadásában szólalnak meg LGT együttes mindenki által ismert legnagyobb, legkedveltebb dalai: Ő még csak 14, Nem adom fel, Zenevonat, Álomarcú lány, A dal a miénk, Miénk ez a cirkusz, Mindenki..  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 10. szombat, 19:00

Az Abrakazabra zenekar által létrehozott Zenevonat Szuperkoncert produkcióban az LGT két legendás zenésze: Karácsony János és Solti János mellett két fiatal tehetség Veres Mónika “Nika” és Heincz Gábor “Biga” előadásában szólalnak meg LGT együttes mindenki által ismert legnagyobb, legkedveltebb dalai: Ő még csak 14, Nem adom fel, Zenevonat, Álomarcú lány, A dal a miénk, Miénk ez a cirkusz, Mindenki.. A zenei kíséretet az Abrakazabra zenekar biztosítja, akik Magyarország legnagyobb pop- és rocksztárjaival és számos ma népszerű előadójával együtt dolgozva biztosították eddig is a telt házas koncertek minőségi megszólalását!
A koncert során a kiemelkedő LGT hangulat garantált!

Ajánlatunk


Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 02. (csütörtök) 19.00 Jegyár: Kedvezményesen 04.21-ig 7.900 Ft utána 8.900 Ft

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!