Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor

Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor

Ismert dalok, melódiák a magyar operett gyöngyszemeiből, valamint Fényes Szabolcs, Horváth Jenő, Zerkovitz Béla, Eisemann Mihály, Lajtai Lajos és mások műveiből.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 27. péntek, 20:00

ZSADON ANDREA ÉS SZOLNOKI TIBOR  Operett és nosztalgia estje
Esőnap 2021.08.28. 20:00

Ismert dalok, melódiák a magyar operett gyöngyszemeiből, valamint Fényes Szabolcs, Horváth Jenő, Zerkovitz Béla, Eisemann Mihály, Lajtai Lajos és mások műveiből.

*** Járványügyi szabályok

A Benczúr Kerti Esték programjai, mint szabadtéri kulturális rendezvények, védettségi igazolvány nélkül látogatható.  A rendezvény ültetéses, 200 fő befogadására alkalmas. A nézőtér területén a maszk használatát a szervezők nem teszik kötelezővé.

Kérjük, ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra! A szabályok a hatályos rendeletek szerint változhatnak.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

keserves bohózat két részben

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!