Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Zsákbamacska

Zsákbamacska

Szilágyi László darabja nyomán, Szabó Kristóf átiratában kidolgozott alakok kelnek életre: a válság kellős közepén az állásának elvesztésétől rettegő kispolgár; a vagyonát elkártyázó, urizáló dzsentri, aki kétségbeesetten próbál megjavulni és álláshoz, pénzhez jutni; vagy a gazdag bankigazgató felesége, aki bár műveletlen, de két kézzel szórja a pénzt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 9. kedd, 20:30

A Körúti Színház előadása
Zsákbamacska - zenés játék
Esőnap: 08. 10.

„Jegyezd meg, egy szerelem nálam legfeljebb három napig tarthat! Szombat: Ismerkedés, vasárnap: az úgynevezett szerelem, hétfőn: alászolgája! Kedden már akár ne is köszönjön!”-így gondolkodik Gáthy Ervin minden nőről, akit élet az útjába sodor. Egészen addig, amíg nem találkozik egy kedves, de rafinált vidéki kislánnyal, akibe bizony fülig beleszeret. Sári férjhez szeretne menni Gáthy-hoz, nincs is ennél nagyobb vágya és ebben az unokatestvére Ladányi Kont segít neki. De Sári férjhez adását Kont csakis pénzért vállalja el, hogy végre ő is feleségül vehesse imádott kedvesét, Reiner Mancit. Mancik anyja viszont sokkal királyibb férjet szán a lányának „egy Ladányi Kontnál”…

Szilágyi László darabja nyomán, Szabó Kristóf átiratában kidolgozott alakok kelnek életre: a válság kellős közepén az állásának elvesztésétől rettegő kispolgár; a vagyonát elkártyázó, urizáló dzsentri, aki kétségbeesetten próbál megjavulni és álláshoz, pénzhez jutni; vagy a gazdag bankigazgató felesége, aki bár műveletlen, de két kézzel szórja a pénzt. Hát ebbe világba csöppen majd bele a vidék nyugalmából Sári, aki nem fogadja el a nagyvárosi erkölcsöket, hanem találékonyságával és ravaszságával törekszik célja elérésére. A darab két helyszínen játszódik, a Budapesti Műjégpályán és Mátraszéplakon a Sportszállóban.

Szereplők:
Kovács Sári...................... Placskó Emese
Reinerné........................... Vándor Éva / Esztergályos Cecília
Gáthy Ervin....................... Pecsenyiczki Balázs
Herczeg Ede..................... Szabó Kristóf
Manci................................ Karaivanov Lilla
Ladányi kont..................... Oroszi Tamás
Nózinger............................ Kozel Dániel
Fraczák............................. Zsichla Dániel
Portás................................ Galambos Zoltán

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!