Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Zsaya "Szólalj szívem" lemezbemutató koncert

Zsaya "Szólalj szívem" lemezbemutató koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 6. csütörtök, 19:00

A Zsaya zenekar a többszörös díjjal (Fonogram, B.A.Z. Megyei Príma Díj, Miskolc Város Nívódíj, T-Com / Tavasz Netslágere Díj)  elismert egykori Holdviola zenekar alapítójából és énekesnőiből alakult 2020 decemberében. A formáció electro-folk stílusban készíti dalait.  Bognár Lili, a zenakar népdalénekese  Nemzet Fiatal Tehetsége ösztöndíjas előadóművész. A Zsaya a 2022-es Hungaricum Talentum Pályázat egyik győztese.

A Zsaya bemutatkozó albuma 2022. decemberében jelent meg, melynek hivatalos bemutaója szülővárosukban, Miskolcon kerül megrendezésre. A 90 percesre tervezett előadáson a már híressé vált Holdviola slágerek mellett az új album összes dala hallható lesz vendégművészek közreműködésével.
A koncert különleges helyszínén az új CD dalaira a BAK Képzőművészeti Egyesület, a Vasas Képzőművész Egyesület és a Seres János Baráti Kör tagjai által készített képzőművészeti alkotásokból kiállítás nyílik. A megnyító a koncert napján 17.00. órakor kerül megrendezésre. A kiállítást megnyitja: Goda Gertrúd művészettörténész.

A Zsaya tagjai magukról így nyilatkoznak : “Stílusunk folk alapú zenei szabadságot, flexibilitást jelent. A mai kor emberének gondolkodását, aki társként tekint a régi kor népi kultúráira. Más népek hagyományaiból is merítünk, hiszen a zene egyetemességét hirdetjük.

Tisztelettel közelítünk a hagyományokhoz, amit vállaltan nem ápolni, hanem használni szeretnénk. A saját, szabad szellemű, emocionális értelmezésünkkel segítünk fennmaradásában, átörökítésében. Harmóniát és egymás elfogadásának érzését szeretnénk közvetíteni az embereknek. Zenénk origójában minden esetben hagyományos zenei kultúránk áll, de valójában a világ távoli sarkai kerülnek egymással kölcsönhatásba.”

A Zsaya tagjai:

Bognár Lili Janka (népdalének) 
Farkas Péter (dob)                                                                                                                                                     
Gulyás Sára (ének, vokál, billentyűs  hangszerek)                                                                                                       
Lévay Vivien (ének, vokál, billentyűs  hangszerek)

https://www.zsaya.hu                                                                                                                          https://www.facebook.com/Zsayamusic/                                                                                                                                      https://www.youtube.com/c/Zsayamusic           https://www.tiktok.com/@zsaya_official                                                                                                         https://www.instagram.com/zsaya_official/                                                                                                                                              

 

 

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!