Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


ZSEBTENGER - Rutkai Bori Banda
2

ZSEBTENGER - Rutkai Bori Banda

A Fonogram-díjas zenekar tagjai legújabb, Zsebtenger című albumuk és a korábbi lemezeik (Sárkányjárgány, Pizsamátor, Űrdöngölők) nyári slágereivel hívják kalandra a kicsiket és a nagyokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 7. szombat, 10:30

Rutkai Bori színpompás horgolt bábjaival és egyedi kellékeivel kelti életre dalainak, meséinek szereplőit és kalauzol bennünket a valós és a képzeletbeli tájakon.

Szandálban szambázunk a „Laton-laton Balaton” partján, Majomhajókkal és Pizsamátor-kalózokkal kalandozunk a fénylő hátú óceánon, közben a Palacsinta pályaudvaról túrókrémes, fahéjfüstös vonatok indulnak, míg a Hosszúfejű királyfi palotájában lakodalomra készül a násznép. Végül körtáncot járunk a tóba pottyanó naplementében és a zsebtengeri stranddiszkóban Rizibizi nénivel és bácsival reppelünk.

Tarka kavalkád és igazi családi, nyári táncolda!

 

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!