Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: OPERETTGÁLA - Budapest, Te csodás

Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: OPERETTGÁLA - Budapest, Te csodás

A Monarchia Operett társulata azt a célt tűzte ki, hogy magasan képzett fiatal tehetségekkel fiatalos, lendületes formában, a klasszikus értékeket megőrizve népszerűsítse a magyar nemzeti kincsnek tekinthető operettet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 9. hétfő, 19:00

Közreműködik:

Bársony Bálintés zenekara

Árvai Dániel– tenor

Gats Éva– szubrett

Homonnay Zsolt– bonviván

Kollár Péter Erik– komikus

Koós Réka– musical énekes

Sipos Mariann– primadonna

 

A Budapest, te csodás című operettgálán a mai hangzást vegyítik az operettek csodálatos, legnépszerűbb slágereivel. Ez a klasszikus elemekre épített, látványos jelmezekkel gazdagított swingoperett, egy igazán varázslatos előadás, amelyben a kitűnő énekeseket profi zenészek egészítenek ki.

 

A Monarchia Operett társulata azt a célt tűzte ki, hogy magasan képzett fiatal tehetségekkel fiatalos, lendületes formában, a klasszikus értékeket megőrizve népszerűsítse a magyar nemzeti kincsnek tekinthető operettet.

 

Az Artisjus- és Fonogram-díjas szaxofonművész, zenész, zeneszerző Bársony Bálint és zenekarának különleges előadásában az operettmuzsika többek között szaxofonon, dobbal, elektromos gitárral szólal meg, kissé bossa novás, jazzes hangszerelésben, amely új, modern színt ad a dalok világának, de nem nyomja el az operett alapadottságait. Ez a crossover muzsika, amely keresztezi a zenei világokat, de megtartja az egyes zenei stílusok, műfajok értékeit. Ezen az estén újszerűen, új kísérettel, táncos ritmusban szólalnak meg azok a sokak által annyira szeretett slágerek, mint a Táncolnék a boldogságtól, a Jaj, cica, a Te rongyos élet, az Egy dunaparti csónakházban, a Hétre ma várom, a Legyen a Horváth kertben, a Jöjjön ki Óbudára, a Cintányéros cudar világ vagy az este címadó dala, a Budapest, te csodás.

 

 

A Zsidó Kulturális Fesztivált a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) és a Broadway Event Közhasznú Nonprofit Kft. szervezi.

 

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!