Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Vujicsics együttes, Söndörgő együttes, Tolcsvay László koncert

Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Vujicsics együttes, Söndörgő együttes, Tolcsvay László koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 3. kedd, 19:00

Az 1974-ben alapított Vujicsics Együttes, valamint az ahhoz rokoni szálakkal kötődő Söndörgő és a ViGaD zenekar ad vérbeli délszláv koncertet az idei Zsidó Kulturális Fesztiválon, ahol Tolcsvay László lesz a vendégük.

 

A mostani koncert, a nagy találkozások estje lesz! A három zenekarnak nem csak repertoárja rokon, hanem tagjaikat is testvéri, apai és fiúi, nagybátyi-unokaöccsi, unokatestvéri szálak kötik össze. A nemzetközi hírű Vujicsics Együttes autentikus előadásmódjával, tradicionális hangszereivel és ellenállhatatlan kisugárzásával minden fellépésén lenyűgözi a közönséget. A Söndörgő a szüleikhez – egyben mestereikhez – méltó színvonalat képvisel, itthon és külföldön is óriási népszerűségnek örvendenek.Zenéjükben elementáris erővel törnek föl a bolgár, cigány, macedón, török zenei világ elemei.E nagy zenészcsaládban (melyben a leggyakrabban előforduló vezetéknév az Eredics) egy harmadik generáció is jelen van, a ViGaD zenekar tagjai szintén mesterien bánnak a hangszereikkel és lendületes zenéjükkel mindenkit megfiatalítva hívnak táncba.

 

A fergetegesnek ígérkező „háromgenerációs” koncertenkülön-külön és együtt is rázendítenek majd. A hangulat pedig csak még fokozódik, amikor együtt zenélnek a magyar zenei élet legendás alakjával, az est sztárvendégével, Tolcsvay Lászlóval. „Káprázat a köbön” – így jellemezhetnénk azt, ami ránk vár!

 

A Vujicsiics együttes tagjai: Borbély Mihály – szaxofon, klarinét, tárogató, furulya, okarina, dvojnice, brácstambura; Brczán Miroszláv – csellótambura, brácstambura, ének; Eredics Áron – primtambura, basszprímtambura, csellótambura, tarabuka, tapan, ének; Eredics Gábor – basszprímtambura, harmonika, ének; Eredics Kálmán – bőgő, tarabuka; Szendrődi Ferenc – prímtambura, brácstambura, szamica

 

A Söndörgő együttes tagjai: Buzás Attila – bőgő, csellótambura, tapan; Eredics Áron – prímtambura, tarabuka; Eredics Benjámin – brácsatambura, trombita; Eredics Dávid – szaxofon, klarinét, tambura, basszprímtambura; Eredics Salamon – furulya, basszprímtambura, harmonika

 

A Zsidó Kulturális Fesztivált a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) és a Broadway Event Közhasznú Nonprofit Kft. szervezi.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!