Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Zuboly

Zuboly

A Zuboly zenekar az egyik legszínesebb vegyes társaság a mai magyar könnyűzenei palettán. Stílusuk lényege: olyan harmonikus átmenetet találni a népdalok és a mai dalok közt (de ide tartozik a slágervilág is beleértve az operát, a magyarnótát, a jazzt és a cigánydalokat is), amely az újdonság szintjére emel minden jót.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 15. szombat, 20:00

Zuboly

A Zuboly zenekar az egyik legszínesebb vegyes társaság a mai magyar könnyűzenei palettán. Európa majdnem minden országában felléptek és az itthoni nagy fesztiválok teltházas nézőterei is bizonyították , hogy nem volt hiábavaló az együttműködés. Stílusuk lényege: olyan harmonikus átmenetet találni a népdalok és a mai dalok közt (de ide tartozik a slágervilág is beleértve az operát, a magyarnótát, a jazzt és a cigánydalokat is), amely az újdonság szintjére emel minden jót, eltüntetve elő- és utóítéleteket és közben szórakoztat is.

A zenekar tagjai:

Ágoston Béla, MC Busa (Busa Pista), Benke Ágoston Félix, Hock Ernõ, Mizsei Zoltán, Szarvas Dávid

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak. Magyarország több nagyvárosa mellett Vecsésen a Bálint Ágnes Kulturális Központ színpadán is fellépnek.

Bartos Erika nagysikerű mesesorozatának epizódjaiból Nagy Orsolya készít színházunk számára színpadi forgatókönyvet. Az óvodás korú nézőinknek szánt előadást a Kolibri Fészekben Andrusko Marcella rendezi.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

LEGYETEK SZERENCSÉSEK! táncszínházi előadás a Fitos Dezső társulat előadásában esőnap június 30.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!