Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Musical és Miskolc 2017 gálaest

Musical és Miskolc 2017 gálaest

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 30. szombat, 19:00

A program főszervezője a Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány, fővédnöke KAMARÁS MÁTÉ nemzetközi hírű musicalénekes.

A jubileumát ünneplő rendezvény az idén az eddigieknél is több városunkból, megyénkből származó, szárnyaikat próbálgató pályakezdő művésznek ad bemutatkozási lehetőséget.

Ők a Miskolcról elszármazott, immár befutott, országos karriert maguknak tudható művészekkel állnak majd egy színpadon: KECSKÉS TÍMEA, CSISZÁR ISTVÁN, PETŐ ZSÓFIA, CSELEPÁK BALÁZS, TUNYOGI BERNADETT, VÁGÓ ZSUZSI és VERÉB TAMÁS már biztosan a fellépők között lesz.A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Jegyár:3500 Ft

 

 

Ajánlatunk


Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Ajánló


Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!