Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Érdi Tamás és barátai "Szól a szív..." 30.

Érdi Tamás és barátai "Szól a szív..." 30.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 18. kedd, 19:30

Beethoven: 17. (d-moll) zongoraszonáta, op. 31/2 („Vihar”)
Brahms: Három intermezzo, op. 117
Kodály: Marosszéki táncok
SZÜNET
Schumann: Esz-dúr zongoraötös, op. 44

Érdi Tamás (zongora) Quatuor Hermès: Omer Bouchez, Elise Liu (hegedű), Yung-Hsin Chang (brácsa), Anthony Kondo (cselló)

Három évtizedes múltra visszatekinteni nehéz, felsorolhatatlanok az emlékek, fontos és érdekes eseménysorozat, és főleg segítőkész emberek névsora kívánkozik a múltidézésbe. Érdi Tamás zongoraművész, a Vakok Iskolájának egykori tanulója, majd később a „Szól a szív …” Alapítvány egyik megálmodója, már tizenévesen együtt muzsikált barátaival sorstársaiért. Koncerteztek hazai városokban, jártak Bécsben, Erdélyben, Párizsban, sőt meghívást kaptak néhány amerikai városba is. Még az ENSZ-palotában is játszottak. Támogatásuk nagyban hozzájárult, hogy felépülhetett az iskola uszodája, ami azóta is örömforrás az intézet gyerekeinek. Francia muzsikus barátaival az évforduló alkalmával azokhoz a segítőkész emberekhez SZÓL A SZÍV, akik évtizedek óta a legtöbbet tették a gyerekekért, és akik a mai napig életben tartják és működtetik az Alapítványt.

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet harmadik estjén.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Ajánló


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!