Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


A rendező énekel- avagy amikor a hóhért "akasztják"! (Somogyi Szilárd, Janza Kata, Vágó Zsuzsi)

A rendező énekel- avagy amikor a hóhért "akasztják"! (Somogyi Szilárd, Janza Kata, Vágó Zsuzsi)

"Régóta terveztem egy ilyen estet. Sokan tudják, sokan nem, de valaha színésznek készültem..."  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 27. kedd, 19:00

A rendező énekel- avagy amikor a hóhért "akasztják" !

 
"Régóta terveztem  egy ilyen estet. Sokan tudják, sokan nem, de valaha színésznek készültem... Viszont az élet úgy hozta, hogy rendező lettem. Őszintén mondom nem bánom, de ragadtak benn dalok, amiket most egy alkalommal, hogy 25 éve kezdődött a színházzal való foglalatoskodásom elénekelnék a közönségnek. Persze mesélek is. Lesz benne sok érdekesség, kulisszatitok, hullámhegy, hullámvölgy. Fogunk nevetni?- Remélem igen. Lesz egy két elmorzsolt könnycsepp? Remélem igen. E jeles alkalomra megkértem két számomra nagyon kedves színésznő kollégát, hogy  segítsenek felidézni a múltat, megmutatni a jelent és felcsillantani a jövőt.
Janza Kata és Vágó Zsuzsi két meghatározó személye az életemnek. De hogy miért ők ez az előadásból fog kiderülni...ha lesz még alkalom más művészekkel is szeretnék majd  múltat idézni, jelent mutatni, jövőt csillantani. A közönség számára számos kedves percet, órát szerezhettünk az elmúlt 25 évben. Most az Art-Színtérben valamit elkezdünk. Egy idézettel zárom ezt a kis figyelem felkeltőt, izgatottsággal várva ezt az előadást "Lesz tán még folytatás? Talán egy kicsit több és más!"
 
Zongorán kísér: Kovács Adrián
Az est szerkesztő- rendezője: Pányik Tamás eh.

Ajánlatunk


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!