Broadway Jegyiroda
Jegyirodák:
1026 Bp. Gábor Áron u. 74-78. (Rózsakert)
Tel: 340-40-40 Nyitva: H-P: 10-19h Szo:10-17
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Cser Ádám és a Miskolci Szimfonikus Zenekar / FELFEDEZÉSEK

Cser Ádám és a Miskolci Szimfonikus Zenekar / FELFEDEZÉSEK

Tud-e ábrázolni a zene? Úgy tartják, igen. És milyen sokféle jellemet, helyzetet, lelkiállapotot! Rachmaninov III. zongoraversenye alighanem a szerelmes szív viharait tárja elénk, Sosztakovics X. szimfóniája pedig egy szörnyeteget mintáz meg: Sztálint. Ezen az estén a két mű találkozik. több

Az 1979-ben született Cser Ádám a budapesti Zeneakadémián Ligeti András és Gál Tamás növendéke volt. 2010-ben kitüntetéssel szerezte meg diplomáját, s még ugyanebben a tanévben a Bécsi Zeneakadémia Erasmus-ösztöndíjas hallgatója lett Mark Stringer professzor vezetése alatt. Részt vett Peskó Zoltán és Eötvös Péter, Bernard Haitink és Jorma Panula mesterkurzusain. Alapítója, majd művészeti vezetője a szegedi Victoria Kamarakórusnak, mellyel számos nemzetközi sikert ért el. Zeneszerzőként is aktív. A Miskolci Nemzeti Színház fő-zeneigazgatója.
A koncert szólistája, Martin Garcia Garcia az észak-nyugat spanyolországi Asztúriában, Gijón városában született 1996-ban. Ötéves korában kezdte meg zongoratanulmányait, és már néhány esztendő után rendkívüli eredményeket ért el. A madridi Zsófia Királyné Zeneművészeti Főiskola növendékeként 2011-ben kezdte meg tanulmányait, Galina Eguiazarova növendékeként.
A Miskolci Szimfonikus Zenekar a város hivatásos együtteseként 1963-ban alakult. Fejlődését 1984-ig Mura Péter, 1984-től 2014-ig Kovács László munkája határozta meg, élén 2014 óta Gál Tamás áll.

Műsor:

Rachmaninov: III. (d-moll) zongoraverseny, op. 30
Sosztakovics: X. (e-moll) szimfónia, op. 93

Vezényel: Cser Ádám

Közreműködik:
zongora: Martin Garcia Garcia

Ajánló


Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás,…

Képzeld el, hogy kialszik minden fény… A Láthatatlan Kiállítás Budapest egy különleges interaktív…

A Budapest Klezmer Band fergeteges koncerttel nyitja meg a Zsidó Kulturális Fesztivált! Idei…