Egy este alatt elsajátíthatod a növényi főzőtudomány alapjait Magyarország best of vegán séfjével, Kovács Zoltánnal. Mindenevőknek is gasztronómiai kuriózum, azoknak pedig hiánypótló, akik tej- és/vagy tojásérzékenyek. Elsajátítható elmélet és praktikák.
PROGRAM:
A vegán táplálkozás ismérvei
Anyagismeret, alapanyagok beszerzése
Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
Konyhatechnológiai alapismeretek: vágástechnikák, sűrítési eljárások, panírozás, gabonafőzés, főzelékkészítés
MENÜ:
Lebbencsleves
Zöldborsófőzelék
Szejtán készítése
Magyaros zabfasírt
Rántott növényi sajt
Palacsinta
Kínai kel saláta
* A programváltozás jogát fenntartjuk!
JELENTKEZÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓNK:
A jelentkezéseket időrendi sorrendben tudjuk elfogadni!
A tanfolyamon csak előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni.
A jelentkezés csak befizetéssel együtt érvényes.
A befizetett összeget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni!
Tanfolyamainkon 15. életévét betöltött jelentkező vehet részt.
BŐVEBB INFORMÁCIÓ:
Kaszás Andrea tanfolyamszervezőnél, a tanfolyam@napfenyesetterem.hu e-mail címen.