Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


KOLODROM X TABAN 30

KOLODROM X TABAN 30

A Tabán Szerb Folklórcentrum Egyesület 1994-ben alakult Budapesten, azzal a céllal, hogy megőrizze a különböző autentikus szerb táncokat, népdalokat, és az anyaország hagyományait.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 16. vasárnap, 18:00

Az idén 30 éves tánccsoport fennállásának évfordulóját egy igen különleges eseménnyel ünnepli meg: egy egész estés gálaműsorral, a Vígszínház színpadán, amelynek díszvendége Szerbia Állami Népi Együttese, az Ansambl KOLO lesz.

Az est folyamán a közönség betekintést kaphat Szerbia különböző tájegységeinek folklórjába, a színpadon az autentikus táncok mellett a régiók hagyományai, színes viseletei is bemutatásra kerülnek.

A program fényét emeli, hogy a műsorban fellép a szintén jubileumát ünneplő, 50 éves, Kossuth-díjas Vujicsics Együttes, valamint a Junior Prima díjas, Básits Branka énekesnő is, akik a magyarországi szerbek zenei hagyományait elevenítik majd meg a színpadon.

A Tabán Szerb Néptáncegyüttest a ZORA Zenekar kíséri.

Ajánlatunk


Presser Gábor és Sztevanovity Dusán közismert dalaival fűszerezett darabja az egyik legsikeresebb magyar musical. Az „Ég és föld” között elhelyezkedő padlás Rádiósának, az oda tévedő négy szellemnek és a gengszter Barrabásának a történetén már generációk nőttek fel. A félig mese félig musical kiváló szórakozást nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Hamupipőke meséjének története az ókori Egyiptomba nyúlik vissza. A világon az egyik legtöbbet feldolgozott és előadott, megfilmesített mese. A balett verzió zenéjét Szergej Prokofjev szerezte.

Ajánló


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!