Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


#olvasniszabad x Felefánt / LITERÁRIUM EXTRA / 18:30 #olvasniszabad – Hozz magaddal olvasnivalót!

#olvasniszabad x Felefánt / LITERÁRIUM EXTRA / 18:30 #olvasniszabad – Hozz magaddal olvasnivalót!

Két hozzávaló szükséges: te és egy könyv. Érkezz korábban, olvass együtt a többiekkel, csendesedj el, és ha szerencsés vagy, mindezt a Fesztivál Színház színpadán elhelyezett babzsákok egyikén teheted meg.

Jegytípusok


3 500 Ft - 3 900 Ft
2 jegytípus

Aktuális előadásokLITERÁRIUM EXTRA
#olvasniszabad
Hozz magaddal olvasnivalót!

Az olvasás hagyományosan magányos műfajként él az emberek fejében, viszont az #olvasniszabad kezdeményezése éppen arra mutat rá, hogy közösségben is hasonlóan működőképes, mi több, új tapasztalási formát is elérhetővé tesz a résztvevők számára. Nem titkolt szándékunk, hogy ezt minél többen megtapasztalhassák a Müpa falain belül. Ehhez két hozzávaló szükséges: te és egy könyv. Érkezz korábban, olvass együtt a többiekkel, csendesedj el, és ha szerencsés vagy, mindezt a Fesztivál Színház színpadán elhelyezett babzsákok egyikén teheted meg.

Az #olvasniszabad és a Felefánt közös estjét megelőzően különleges eseményre hívjuk a résztvevőket. Azok számára, akik korábban nem vettek részt #olvasniszabad rendezvényen, némi eligazítást szeretnénk nyújtani, hogy mindenki kényelmesen, feszengés nélkül kapcsolódhasson be a közös tevékenységbe, és át tudja élni ezt a nem mindennapi élményt. Természetesen a fennmaradó kérdéseket a helyszínen is fel lehet tenni, hiszen célunk, hogy mindenki a lehető legotthonosabban érezze magát nálunk. Az #olvasniszabad alkalmakra mindenki hoz magának olvasnivalót, amit éppen olvasni szeretne, sem műfaji, sem tematikai megkötés nincs erre vonatkozóan (azok számára, akik erről megfeledkeznének, kéznél lesz a Müpa Magazin). Az olvasás aktusa csendben zajlik. Erre az eseményre a Fesztivál Színház színpadán korlátozott számban babzsákokat készítettünk elő, hogy minél meghittebb, barátságosabb, intimebb atmoszférát teremtsünk. A helyek feltöltése érkezési sorrendben történik - akiknek már nem jut hely a színpadon, a teremben található székeken helyezkedhetnek el.
Regisztrálni nem szükséges, a rendhagyó olvasásban a 19 órától kezdődő rendezvényre (#olvasniszabad x Felefánt) váltott jeggyel vehetnek részt az érdeklődők.

Házigazda: Szendrői Csaba

Rendező: Müpa

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!