Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Osztrosits Eszter és kamarapartnerei - Dohnányi-est

Osztrosits Eszter és kamarapartnerei - Dohnányi-est

A tehetség kötelez
Osztrosits Eszter és kamarapartnerei
Dohnányi-est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 15. kedd, 19:00

A tehetség kötelez
Osztrosits Eszter és kamarapartnerei
Dohnányi-est

Dohnányi: C-dúr szerenád, op. 10
Dohnányi: cisz-moll hegedű-zongora szonáta, op. 21
SZÜNET
Dohnányi: C-dúr szextett, op. 37

Osztrosits Eszter (hegedű), Kurgyis András, Varga Oszkár (brácsa), Matuska Flóra (cselló), Rumy Balázs (klarinét), Tóth Bálint (kürt), Dani Imre (zongora)
A Tehetség kötelez című sorozat keretében Osztrosits Eszter hegedűművész, a Zeneakadémia doktorandusza, és kamarapartnerei Dohnányi Ernő zenéjéből adnak ízelítőt a közönségnek. Az élete végén az Egyesült Államokban letelepedett zeneszerző, karmester és zongorista Dohnányi a két világháború közötti magyar zenei élet központi figurájának számított. A koncerten megszólaló három kamaradarabja más-más hangszerapparátusra készült. A C-dúr szerenádot hegedű, brácsa, valamint gordonka szólaltatja meg, a C-dúr szextettet zongora, klarinét, kürt, hegedű, brácsa és cselló játssza.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!