Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Szerelem kokain idején (Mais vous etes fous)

Szerelem kokain idején (Mais vous etes fous)

Romain boldognak tűnik. Elégedett a munkájával, és a családi életében sem kívánhatna magának jobbat, mint ami körülveszi: a gyerekei és a felesége szülei is imádják. De ennek a látszólag tökéletes harmóniának ára van, igen nagy ára: kokain nélkül Romain szétcsúszna.

"Céline Sallette mintha kötélen egyensúlyozna, egy lépést előre, egy lépést hátra.  több

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 17. csütörtök, 18:30

Szerelem kokain idején
Francia dráma, 2019, 95’
Rendezte: Audrey Diwan
Szereplők: Céline Sallette, Pio Marmai

Francia nyelven, magyar felirattal

 

Romain boldognak tűnik. Elégedett a munkájával, és a családi életében sem kívánhatna magának jobbat, mint ami körülveszi: a gyerekei és a felesége szülei is imádják. De ennek a látszólag tökéletes harmóniának ára van, igen nagy ára: kokain nélkül Romain szétcsúszna.

 

 

„Céline Sallette mintha kötélen egyensúlyozna, egy lépést előre, egy lépést hátra. Ezúttal Pio Marmaï oldalán nyújt nagyszerű alakítást, aki csupa zavar, csupa megbánás. A józan megfontolásokat és a heves érzelmeket finoman adagoló rendezésnek köszönhetően pedig kettejük játékából gyönyörűen kirajzolódik egy másik kemény drog szédülete: a szerelemé.” Télérama

 

Mais vous êtes fous | Jeudi 17 septembre à 18h30

 

Drame, 2019, 95’
Pays de production : France
Réalisateur : Audrey Diwan
Avec Céline Sallette, Pio Marmai
Français, sous-titré hongrois

Romain est heureux dans son métier comme en amour. Adoré de ses enfants comme de ses beaux-parents. Mais cette vie parfaite en apparence cache un lourd secret : une addiction à la drogue.

 

«Céline Sallette tangue, mais ne rompt pas : elle est, une fois de plus, magnifique, face à Pio Marmaï, tout en chaos intérieur et regrets. Portés par la mise en scène, qui oscille entre sobriété et fièvre, ils incarnent parfaitement le vertige d’une autre drogue dure : l’amour. » Télérama

 

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el a Müpa közönségét koncertjeivel.

Ajánló


A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!