Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


XII. Dance Universe Évzáró Gála
3

XII. Dance Universe Évzáró Gála

A nyár elején megrendezésre kerülő Dance Universe Gála már a 12. alkalom a Dance Universe Tánc Sportegyesület történetében, amivel szeretné elkápráztatni a nagyérdemű közönséget. A stúdió táncosai a kicsiktől a nagyokig, a fiataloktól az örök fiatalokig mutatják be produkciójukat a latin-amerikai és standard táncok világából.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 19. vasárnap, 18:30

A nyár elején megrendezésre kerülő Dance Universe Gála már a 12. alkalom a Dance Universe Tánc Sportegyesület történetében, amivel szeretné elkápráztatni a nagyérdemű közönséget. A stúdió táncosai a kicsiktől a nagyokig, a fiataloktól az örök fiatalokig mutatják be produkciójukat a latin-amerikai és standard táncok világából. Mindenki láthatja a legkisebb ovis táncoslábúakat, a fiatal kezdő és haladó csoportokat, az egyesület versenyzőit és formációit. 

A programot színesíti az iskolai tanárainak bemutatói és a profi vendégfellépők csapata.

Kizárólag elővételben és helyre szóló jegyek vásárlása lehetséges. 6 éves kor alatt a rendezvény ingyenes!

Ajánlatunk


Az Európa nevezetes zenei tájait bemutató sorozat első koncertje északra kalauzol, az ott élő népek sajátságos világát, színeit és ízeit bemutatva. Sibelius történelmi eseményeket bemutató szimfonikus költeményének zenei témája a finnek nemzeti énekévé vált.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!