Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Gyöngyő: Föld meg Ég

Gyöngyő: Föld meg Ég

Akusztikus gitár-ének koncert

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 10. csütörtök, 19:00

Zene, szöveg: Gyöngyő, dalszerző-énekes
Gitáron közreműködik: Rímes Zsolt

Egy csokornyi finom dal szólal meg e jó kis csütörtök estén könnyed és örömteli gitárjátékkal fűszerezve. Mesélnek fényről és sötétségről, békéről és elengedésről, gyerekkorról és szerelemről, emberről és Istenről - egyszóval: magáról az Életről. S arról, hogy mit is jelent embernek lenni, emberként tisztán élni. Gyöngyő dalszerző-énekes dalai hol komolyan, hol humorral, hol mélységből, hol játékosan, de mindig a szív, a lélek hangján, tiszta, természetes zeneiséggel szólalnak meg. Könnyed és dallamos gitárjátékával közreműködik: Rímes Zsolt.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A világszerte ünnepelt német szoprán, Marlis Petersen lesz a Nemzeti Filharmonikus Zenekar szólistája azon a hangversenyen, amelyen az együttest főzeneigazgatója, Vashegyi György a bécsi Musikverein nagytermében vezényli 2025. március 5-én.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!